Επίλυση Διαφορών και Δικαστήρια

Επίλυση Διαφορών και Δικαστήρια

Επίλυση Διαφορών και Δικαστήρια

Με μάχιμους και αποτελεσματικούς στις δικαστηριακές διαδικασίες δικηγόρους, το γραφείο μας εκπροσωπεί τους πελάτες μας ενώπιον των δικαστηρίων όλων των βαθμών για την δικαστική επιδίωξη των αξιώσεών τους και την ικανοποίηση των απαιτήσεών τους, σε υποθέσεις όπου η δικαστική επίλυση της διαφοράς είναι αναπόφευκτη.

Επίσης συνεργαζόμαστε με έμπειρους διαμεσολαβητές σε υποθέσεις που απαιτείται η διαμεσολάβηση.

Το δικηγορικό μας γραφείο έχει χτίσει την φήμη του πάνω σε  πολλαπλές  επιτυχίες σε πλήθος σύνθετων υποθέσεων και αντιδικιών. Οι συνεργάτες μας διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και γνώση για την παροχή ρεαλιστικών και επιχειρηματικά ολοκληρωμένων νομικών προτάσεων και λύσεων, παρέχοντας νομικές συμβουλές και υπηρεσίες λαμβανομένου πάντοτε υπόψη την υπάρχουσα νομολογία των Ελληνικών και  Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων.

Με επιτυχία έχουμε συνδράμει τους πελάτες μας σε τακτικά πολιτικά δικαστήρια σε κάθε είδους ζητήματα αστικού και εμπορικού δικαίου. Χειριζόμαστε ένα ευρύ φάσμα υποθέσεων, όπως πολιτικής φύσεως, πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικές, εργατικές, διοικητικές και φορολογικές διαφορές, παρέχοντας πρακτικές λύσεις στους πελάτες για κάθε νομικό ζήτημα που προκύπτει στην καθημερινή τους δραστηριότητα.

Κατανοούμε, επίσης, ότι η προσφυγή στα δικαστήρια δεν είναι πάντα αυτό που επιδιώκουν οι πελάτες μας. Ως εκ τούτου, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε νομικές συμβουλές στο γραφείο μας, βοηθώντας τους πελάτες στο να αναπτύξουν την κατάλληλη στρατηγική και διασφαλίζοντάς τους ότι το ενδεχόμενο ενός φιλικού διακανονισμού και μιας εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών μπορεί να αποτελεί την κατάλληλη λύση.

Εναλλακτικά, προσφέρουμε την καλύτερη αναλογία  κόστους-αποτελεσματικότητας για τις παραστάσεις στα δικαστήρια και οι υπηρεσίες μας καλύπτουν κάθε στάδιο της δικαστικής αντιδικίας όπως:

  • νομική αξιολόγηση των κινδύνων/ρίσκων
  • ανεύρεση και συνεργασία με πραγματογνώμονες και ειδικούς για την υποστήριξη της υπόθεσης
  • παράσταση και εκπροσώπηση στο δικαστήριο σε όλους τους βαθμούς δικαιοδοσίας.