Ποιοι είμαστε

Ίδρυση γραφείου

Το Δικηγορικό μας Γραφείο ιδρύθηκε το 1990 στην Αθήνα από την Δικηγόρο Αθηνών Καλλιόπη Ζουράρη και έκτοτε διακρίνεται για την παροχή αποτελεσματικών, ολοκληρωμένων νομικών συμβουλών και ποιοτικά υψηλών υπηρεσιών.

Γλώσσες

Ελληνικά, Αγγλικά, Ρουμανικά

Δραστηριότητες

Το 2015 διευρύνθηκαν οι δραστηριότητες του γραφείου από την δικηγόρο Άρτεμις Βασιλοπούλου Λεφτέρ , η οποία δραστηριοποιείται τόσο στο Βουκουρέστι, όσο και στην Αθήνα, όντας μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Βουκουρεστίου από το 2010, καθώς και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το 2015.

Σήμερα

Το όνομά μας συνδέεται με μερικούς από τους σημαντικότερους ομίλους εταιρειών, τραπεζών και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός Ελλάδος. Αποδίδουμε ιδιαίτερη σημασία στην ταχύτητα διεκπεραίωσης υποθέσεων, στην τήρηση των συμφωνηθεισών προθεσμιών και στην πλήρη διαφάνεια στις σχέσεις μας με τους πελάτες, προσφέροντας άρτια εξυπηρέτηση διεθνώς.

Όραμα

Με σήμα κατατεθέν των υπηρεσιών μας την εμπειρία δεκαετιών, τις αποδοτικές υπηρεσίες, την αξιοπιστία και την διαφάνεια, αξιολογούμε ότι κάθε λεπτομέρεια μπορεί να κάνει την διαφορά και αναλογιζόμαστε τις πραγματικές ανάγκες του κάθε εντολέα μας, των επιχειρήσεων τους, καθώς και των αγορών στις οποίες αυτές λειτουργούν.

Ανταποκρινόμαστε στις υψηλότερες επαγγελματικές απαιτήσεις κάθε πελάτη, είτε είναι πολυεθνικοί όμιλοι, τοπικές εταιρείες, δημόσια ιδρύματα, μικρές επιχειρήσεις ή φυσικά πρόσωπα, που αντιμετωπίζουν από καθημερινά προβλήματα μέχρι και συμμετοχή σε ορισμένες από τις πιο σύνθετες συναλλαγές εντός και εκτός Ελλάδος.

Η φιλοσοφία μας

“Με γνώμονα την παροχή νομικών υπηρεσιών και λύσεων και με βάση την αποδοτικότητα και την ευθύνη, η φιλοσοφία του γραφείου μας επικεντρώνεται στη συνεργασία με τον πελάτη ο οποίος, ως γνωστόν, πριν προβεί στην επιλογή ενός δικηγόρου ή δικηγορικού γραφείου, αξιολογεί πληθώρα παραμέτρων”.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ